av Mette Hanekamhaug | 11. desember, 2011  

Årsmøte i Møre og Romsdal FpU

Møteleder og avtroppende fylkesformann

Møteleder og avtroppende fylkesformann

Det er lite som er så motiverende som å være med på kurs og seminar i FpU-regi. Her møtes dyktig og engasjert ungdom for å diskutere nye politiske saker og ideer, blir kurset i vår politikk, går gjennom tale- og debatteknikk osv. Energiinnsprøytning!

Det er lett at vi politikerne på Stortinget blir fanget i en liten boble. En går dag ut og dag inn og tråkker oppi hverandre, er på kontoret og møtet fra 8 om morran til 8 om kvelden, diskuterer politikk oss i mellom, leser nasjonale saker, omgår bare kollegaer og blir kanskje litt ensporet til slutt. Da er det viktig å komme seg ut av huset, møte ungdommen, møte innbyggerne og rett og slett sørge for å fjerne skyggelappene litt.

I går møtte over tjue nye, engasjerte ungom opp på hotell Nobel i Molde. Ungdom som frivillig velger å bruke hele helgen sin på politisk arbeid og opplæring i politikk, fremfor fyll, fest, fanteri eller annet ungdom gjør på fritiden. Det vitner om et viktig og stort engasjement! Må si jeg stolt speider ut over forsamlingen med flott ungdom :) dette lover godt for partiet i årene fremover!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Veldig fin politisk blogg

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det er absolutt fornuftig å ikke glemme hvor en kommer fra og hvem som gjorde det mulig å fronte partiets saker på stortinget. Dersom du fortsetter den vegen som du har startet på kommer du til å gå langt og vi vil stå bak å dytte. Takk for innsatsen og god jul!!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Trond: ja det er jeg helt enig i, en skal aldri glemme hvor en kommer fra og hvem som faktisk gjorde det mulig for en å være der en er i dag. Jeg hadde aldri vært der jeg er, hatt drømmejobben, hadde det ikke vært for mine nærmeste støttespillere, hundrevis av dedikerte medlemmer i partiet og de tusenvis av velgere som faktisk gjorde dette mulig. Det må en ikke glemme!

Og det er kanskje blitt en klisjé, men likefullt mener jeg det er viktig å huske på; nemlig at de du møter på vei opp møter du også på vei ned.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Welcome to come our tigershoes-sale.com to buy the onitsuka tiger shoes here. The discount asics shoes outlet for people to earn the funny day. Any questions about asics tiger shoes please contact us. Also we sell Timberland Boots. Timberland Boots Outlet shoe will stand up to a beating in mud,rain,sand and snow – then after a quick wash and brush up they’ll be back for more. You can enjoy the Timberland Outlet boot online.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Since 1959,women’s clothing,handbags become the main project of Celine.There are many different design on the Celine bags,such as the carousel,OMEGA,flowers and half the moon mark,is the representive classic of celine handbags. Also we sell miu miu purse and miu miu handbags, you can enjoy the miu miu shop online. The fashion miu miu bags which are one series of Prada.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

what a good website.May i?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

A good…..

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00