av Mette Hanekamhaug | 9. desember, 2011  

Bislett challenge

Klokka er 07:00. Traktordekk med fjøslukt skal veltes, tunge tau trekkes, slegger svinges og vannkanner bæres. Det er klart for Bislett Challenge!

 
Tre ganger i uken arrangeres Norges kuleste trening inne på Bislett stadion i Oslo. Selv begynte jeg å trene der når det startet opp for fem uker siden, og vi øker i antall deltakere for hver eneste gang. I dag var vi nesten tretti sporty mennesker som møtte opp!
kjegleøvelse
En times trening før jobb en eller flere ganger i uken. Konseptet er stasjonstrening, hvor vi er to og to på hver øvelse som jobber i intervaller. Genial kombinasjon av styrke- og utholdenhetstrening. Vi backer hverandre opp, heier og pusher, gir hive-fives og feirer med gledesrop når vi (endelig) er ferdig.

Særlig nå som vi arbeider med budsjettet her på Stortinget er det lange møter, sene kvelder og mye energikrevende arbeid mentalt sett. For å ha energi til å gjennomføre arbeidsdagene er jeg avhengig av å holde meg i form og i fysisk aktivitet. En kjapp og tung time som denne er ypperlig – tar lite tid og er ekstremt effektiv!

Vi er virkelig i ferd med å bli en stor og hærlig gjeng som trener der, men det er fortsatt plass til flere. Vil anbefale flere å ta turen innom og teste det ut – du vil ikke angre!

tauøvelse

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Comments are closed.

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00