av Mette Hanekamhaug | 5. oktober, 2011  

”Om att og om att…”

Jeg er lei av arbeiderpartiets mistolkning av Fremskrittspartiets skolepolitikk.
 
I debatter om skolepolitikk fremsetter AP en rekke påstander.  Dette var noe de senest gjorde under trontaledebatten i går.  Noe har de misforstått, noe er tolket i verste mening og noe kan regelrett kalles løgn. Dette gjør det umulig å føre en god debatt.
 
Ap sier vi vil privatisere. Det korrekte er at Fremskrittspartiet ønsker å konkurranseutsette driften av skolene, slik at både frivillige organisasjoner, det offentlige og private kan konkurrere om å levere best mulig tilbud.
 
Ap sier vi ønsker skoler hvor de rike kan kjøpe skoleplass. Det korrekte er at Fremskrittspartiet ønsker å fullfinansiere alle elevers skoleplasser, enten ved privat eller offentlig skole, slik at alle har muligheten til å velge. I dag finansieres de jo ulikt og regjeringen tvinger de private til å ta skolepenger!
 
Disse argumentene messer de om og om igjen, at vi vil privatisere skolene og at kun de rikeste skal kunne gå der. Dette har FrP  motbevist så mange ganger at jeg tar meg selv i å undre hvorfor AP fortsetter med denne argumentasjonen. Er det fordi de virkelig ikke forstår hva stykkprisfinansiering og full finansiell likebehandling av skoler betyr, eller er de rett og slett så kyniske at de viderefører sin feilaktige argumentasjon kun for å skremme velgerne?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

I Norge som verdens rikeste land argumenterer vi egentlig om rikdommen mener en?

Her i Norge alle har tak over hode og tilgang på nettet og det ser ut at de rike som banker på de fattiges dør.

Når en som har både tak over hode og tilgang på nett sier til en som bare har tak over hode at det blir jeg helt alene hvis mister jeg kontakten min med deg vel,

Jeg kommer til å forstå deg mere etter masse argumentasjon.

takk
zohre

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Enig siden nettet som er utgangspunktet for læring og alle er med ergo gjennom nettet som oppdaget jeg at E er den første bokstav som alle hjerner leser.

takk
zohre

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Mener Fremskrittspartiet at de som takler enten er de de rike eller er de de fattige så Fremskrittspartiet sier riktig siden læringen som Fremskrittspartiet ønsker å ha fokuset.

AP vel, sier det samme?

takk
zohre

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

…for å skremme velgerne?
________

Hvis alle får lov til å være med så ingen kommer til å bli skremmt:

Alle skal med.

takk
zohre

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ser ikke Fremskrittspartiet problemet med at staten skal finansiere skolene? Når det er staten som betaler i stedet for brukerne vil skolene konsentrere seg om å tilfredsstille ønskene til politikere og byråkrater i stedet for elever og foreldre. Da får man de samme problemene som vi ser i dag.

Hvis Fremskrittspartiet var et liberalistisk parti ville dere støttet full privatisering.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Fint at forksjellen mellom konkurranseutsetting og privatisering blir klargjort – det å kalle konkurranseutsetting for privatisering er uholdbart.

I den anledning lurer jeg på, Mette, hva du tenker om at FrP som er “norges liberalistiske parti” og lengst til høyre av de store partiene, ikke støtter privatisering av skolen? Synes du man kunne trengt et parti til høyre for FrP i samfunnsdebatten?

Mvh,
Magnus Lund

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Superoir thinking demonstrated above. Thanks!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

4JzPwT , [url=http://yfptsxsgwubm.com/]yfptsxsgwubm[/url], [link=http://udoughvnuaxu.com/]udoughvnuaxu[/link], http://rpmrfgediqnu.com/

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

cheap health insurance :-P P cheap car insurance 127

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

health insurance quotes >:-( term life insurance quotes 650

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Carry on mulberry sale with the hand, in reality, the simple, convenient style is the most typical mulberry bayswater sale of style. As the most popular products, Mulberry Purses are well-designed to be unique and practical, and the creative design differentiates from other brands’ flamboyant style. The mulberry handbags is a cute,compact and versatile wallet that can be popped into any size bag. With messenger bag mulberry in your hand, you are sure to show us a state of vigor as fresh and sweet streams of water spraying from the well. It is certain that you can look very fashionable and elegant with a mulberry purses sale. A mulberry outlet, A lifetime style!mulberry bags mulberry sale discount mulberry bag mulberry discount bag mulberry handbag sale mulberry handbags mulberry purses sale cheap mulberry discount mulberry mulberry discount mulberry bayswater sale mulberry handbags on sale mulberry on sale mulberry sale bags mulberry bags on sale cheap mulberry handbags cheap mulberry bags mulberry bags sale mulberry bag mulberry bayswater mulberry outlet mulberry alexa Mulberry Bayswater Bag mulberry tote bags messenger bag mulberry mulberry alexa bag mitzy messenger mulberry holdall alexa bag Mulberry Messenger Bags Mulberry bags outlet mulberry bags UK

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

car insurance quotes scfb nj car insurance 63523

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00