av Mette Hanekamhaug | 28. oktober, 2010  

Slå et slag for proffboksing!

Fra trening - ser meget konsentrert ut her ja!

Fra trening - ser meget konsentrert ut her ja!

Selv om overskriften tenderer mot å likne en sak i Se og Hør finner jeg den betimelig å bruke i denne saken. Skrev i forrige innlegg om det å tillate proffboksing i Norge, og ønsket bare å følge opp med å linke til VGsak om samme tema.

http://www.vg.no/sport/boksing/artikkel.php?artid=10034335

Må forøvrig få legge til at innslaget nok ikke representerer et helt korrekt bilde av sporten og treningsformen, da jeg etter mine erfaringer ikke er videre kjent med at sporten utøves i høye heler! Da er vel heller dette bildet et bedre eksempel :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Lekkert støkke kvinnfolk da Mette, det skal du ha:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Har selv drevet med boksing på amatør nivå gjennom flere år, og har alltid stusset litt over at det eneste som er forskjellen på om jeg gjør det lovlig eller om jeg bokser ulovlig er en hjelm på hodet.

Jeg skjønner bekymringen til mange rundt dette, men synes det er rimelig hyklersk at proff boksing i Norge er ulovlig, men at kampene helt fritt kan sendes på tv?

Er igrunnen litt enig med Hanekamhaug i at det virker som det var noen med litt forutinntatte meninger angående boksing som fikk gjennom denne loven.

Må si jeg ble positivt overrasket over at du hadde drevet med boksing i 3 år, trodde faktisk overhodet ikke noe sånt. Godt med unge, energiske politikere som vil få til noe her i landet. Forslaget om å gjøre proffboksing lovlig fortjener ihvertfall en runde eller to på stortinget. Vi har vel kommet så langt nå at dette kan diskuteres?

Også til kommentaren over meg her: Unødvendig, og barnslig. Tror nok Hanekamhaug er rimelig klar over selv at hun ligger litt over gjennomsnittet hva utseende angår. Selv omdette ikke har noe relevans i denne situasjonen

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ja hvorfor ikke forby alt som kan være farlig. Sykling er jo også livsfarlig må bli påbudt med helhjelm å skinndress for alle syklister. Må forby større glass enn 0,33 liter, alt over det er jo livsfarlig og folk kan jo drukne av det, forresten glass å kniver må også forbys kan jo skjære seg på det..Biler må snarest plomberes til maks 40kmt , alt over det kan jo være livsfarlig, og må snarest bygges skinner som bilene kan gå på for å hindre personskade.
Alle hus må dekkes snarest med skumplast, og isopor innvendig kan jo ikke ha noen skader. Tenne bål innvendig i hus? FORBY vedovn i hus ,sier seg jo selv LIVSFARLIG!!!!!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kim: Ja det er nettop ordet hyklersk jeg tenkte på også, i den forstand at det ikke er en jevn og konsekvent linje. Enten kunne de (håper ingen av de leser dette slik at jeg gir de ideer her…) forby rett og slett alt som er farlig, eller så må de rett og slett tillate mennesker å ta egne, frie valg for hva de ønsker å gjøre med sitt liv. Jeg mener det siste!

Ja jeg mener vi bør få i gang debatten her igjen, og komme fordommer mot sporten til livs. Det er på tide vi tenker litt nytt og setter lit til folk at de faktisk tar egne valg som er best for dem selv :)

Vi kan som også Kveita påpeker her ikke forby alt vi ikke liker eller som kan være farlig – da må vi begynne å forby veldig mye mer i dette samfunnet!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00