av Mette Hanekamhaug | 23. april, 2010  

Sivs landsmøtetale

Siv Jensen under sin tale til landsmøtet

Siv Jensen under sin tale til landsmøtet

Landsmøtets første dag er nå overstått, og har vært starten på det som kommer til å bli et svært vellykket landsmøte. Troppene står samlet, stemningen er god og partileder Siv Jensen åpnet med en flammende og engasjerende tale!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10004096
Som en kan lese av denne vgartikkelen er Fremskrittspartiet klar til kamp. Vi har ligget stabilt på 25% på målingene i lang tid, og aviser kunne i dag melde fremgang på målingene både for Høyre og Fremskrittspartiet samtidig. Dette viser at vi ikke stjeler velgere fra hverandre, men at tidligere sympatisører med regjeringen er på vei over til den rette siden. Dette viser at Fremskrittspartiet og Høyre er et reelt alternativ til dagens regjering. Og dette viser at folket er klare for forandring.

Siv sin tale i dag viste med ettertrykkelighet hvilket fokus vi som parti har. Onde tunger på venstresiden i norsk politikk liker å kalle oss ”sytepartiet” når vi velger trekke frem enkeltmenneskers skjebne i Norge. Kritiserer oss for å fokusere på de som rammes av regjeringens politikk. Kritiserer oss for å snakke om det som ikke er så bra. For vi har det jo så godt i Norge.

Jeg er stolt jeg over å være en del av et parti som ikke nøyer ser med at de fleste har det bra. Jeg er stolt over å tilhøre et parti som snakker enkeltmenneskets sak og vil sloss til siste stund for de som lider under dagens regime. Et parti som ikke hviler på laurbærene før alle har det bra – ikke bare de fleste.
http://www.dagbladet.no/2010/04/23/nyheter/frp/politikk/11419525/

Siv tok i dag opp viktige tema som helsekøer, NAVsystemet, manglende integrering og dårlig infrastruktur. Over 200.000 mennesker står i dag i helsekø. For enkelte partier er dette tall på papiret. For oss er det over 200.000 enkeltskjebner som rammes, mennesker som står i kø for å få behandlingen de har krav på og mennesker som står utenfor arbeidslivet i mye lengre tid enn det som ville vært nødvendig.

Og nettopp derfor er det vi kommer til å fortsette å snakke om enkeltmennesket, fortsette å snakke om de som ikke har det bra. Fordi det er slik vi kan gjøre situasjonen for disse bedre!

Samferdsel er et viktig tema og et politisk område vi i Fremskrittspartiet er opptatt av. En yrkessjåfør hadde fortalt om sin arbeidshverdag, hvor han måtte kjøre på dårlige, trafikkfaglige og humpete veier hver eneste dag. Med manglende midtdeler og autovern, hullete veier og mye tungtransport har disse en av de mest utsatte arbeidsplassene i Norge hadde han et treffende poeng –  hvor er arbeidstilsynet når det gjelder denne arbeidsgruppen?

For de av dere som ikke har lest den kommer her en anbefaling; les Ayn Rand sin bok De som beveger verden. En fabelaktig og fremtidsrettet bok, hvorav et av dens hovedbudskap ble gjenfortalt gjennom dagens tale. Vi må ikke glemme hvem som beveger verden. Det er ikke politikere som sitter på Stortinget, for fremtiden vedtas ikke – den skapes!. Det er  enkeltmenneskene som beveger verden. De som hver dag går på jobb, tjener penger, driver bedrifter, skaper arbeidsplasser, tenker nye tanker – de som tør utfordre det etablerte og tør tenke nye tanker. Det er de som beveger verden og samfunnet, og derfor er jeg stolt over å tilhøre partiet som er enkeltmenneskets siste skanse, stolt over å tilhøre partiet som ikke nøyer seg med at de fleste har det bra. Ja stolt over å tilhøre partiet som aldri vil slutte å tale enkeltmenneskets sak.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Siv ?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

HaHa.

Isterdøl? Ja der er det fotsatt stengt forstår jeg.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Helt enig!

Visst.. man bör vara optimist, men att bara se till det som är BRA idag, _förbättrar_ ingenting! Det är NAIVT, vilket också är det mest passande ordet för den nuvarande regeringen.

FrP är det parti som alltid har haft bra ledare, meningar & handlingskraftiga politiker som törs att öppna käften och säga ifrån!

Önskar alla en strålande fin helg! :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

“Et parti som ikke hviler på laurbærene før alle har det bra – ikke bare de fleste.”

Folk som ville komt til Norge under en framskrittspartiregjering ville ikke fått det bra ved å blitt sendt hjem. Da ville denne beskrivelsen din vært feil, lille Hanekamhaug. Huff, rasefiendtlige parti. :-S

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00