av Mette Hanekamhaug | 22. desember, 2009  

Julekos :)

Er utrolig godt å være hjemme for julen nå :) Dagene flyger avsted, med baking, innkjøp av julegaver, utdeling av julegaver, familiebesøk, lesing, julefilmer osv. Utrolig deilig å være hjemme i Molde igjen og treffe familier og venner.

I dag fikk jeg endelig en hel dag sammen med min beste venninne Cathrine :) Begynte dagen først da med et intervju med Romsdals Budstikke i forhold til romjulsutgavene og fokus på saker fra året som har gått. Deretter møtte jeg Cathrine for å gå rundt på Moldetorget, gjøre et par siste småinnkjøp og suge inn julestemningen. Møtte Ruth og Lise på Rød bare Blå, sammen med Sebastian! Han er sønnen til Ruth, og jeg har ikke sett han siden han var et par mnd gammel. Blitt en skikkelig storsjarmør allerede, Ruth kommer til å ha problemer med å holde damene unna om noen år ;) Brukte halve tiden på å pakke oss inn som åmer og gjemme oss for Cathrine under teppet.

Søndagen møttes jentegjengen til nydelig tapas. Vi har 9 stykker, “mediegjengen”. Det er vi jentene som gikk i klasse sammen på Romsdal vgs, medier og kommunikasjon i tre år. Verdens hærligste, mest fantastiske gjeng. Maken til flotte jenter skal du lete lenge etter :) Alle hadde med seg en eller to retter hver til tapasen som vi lagde sammen. Fylte hele kjøkkenbordet med 10-12 ulike tapasretter, sauser og snacks, hjemmelaget rullekake, sjokoladekjeks og brownie-sjokoladebiter. Et fantastisk syn :) Deretter satt vi og småspiste og så Polarekspressen mens vi lot julens glade humør og stemning stige inn over oss :) Takk for en fantastisk kveld jenter!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Comments are closed.

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00