av Mette Hanekamhaug | 27. juli, 2009  

Beklager sen oppdatering!

Nå er det snart en uke siden jeg har oppdatert her, beklager for det! Har vært veldig hektist disse dagene, og knapt vært hjemme på hotellet med data og internett. Skal prøve å gi en kort innføring i hva vi har gjort denne uken, for å så komme sterkere tilbake med blogginnlegg den siste uken! =)

Siste dagen i San Diego dro vi til et sted som het La Jolla, et utrolig rolig og fint strøk med nydelig strand og hav =) Dette var siste dagen Espen var sammen med oss, så var en fin måte å avslutte hans besøk til oss her nede også =) På kvelden dro vi ut og spiste en kjempegod middag. Vi bodde nemlig i et Italiensk strøk, så sørget for å få et godt og stort måltid med hærlig Italiensk mat.

Dagen etter kjørte vi grytidlig til LA hvor Espen satt seg på flyet hjem til kalde Norge, mens Martine og jeg dro og sjekket inn på hotellet vårt i downtown LA. Vi ville prøve å finne noe sentrumsnært, men etter nærmere undersøkelse er denne byen så enorm stor i utstrekning at det ikke er noe som er sentrum egentlig. Men hotellet lå fint plassert i forhold til Metrosystemet, så det var en gunstig plassering! Fant også en meksikansk restaurant nede i gaten hvor de hadde fantastisk god mat!

Denne dagen dro vi innom en stor matbutikk som lå i nærheten av hotellet. Elsker virkelig de matbutikkene de har her, de har alt! utvalget her er så enormt mye større enn hjemme, og Martine og jeg kan gjerne gå rundt i timer og bare sikle på alle bakevarene, ferskvaredisken og godterihyllene!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Comments are closed.

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00